Zwaar weer....en nu?

Wat als je onderneming prima heeft gedraaid maar nu eventjes niet?

Dan heeft de overheid diverse regelingen waar je mischien gebruik van kunt maken. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo is bijvoorbeeld een voorwaarde dat de boekhouding op orde is en je inzichtelijk hebt wat je inkomsten zijn en wat je uitgaven zijn. Is het mogelijk je inkomen te vergroten door een baan naast je onderneming aan te nemen? Is het voor je partner mogelijk de inkomsten te verhogen? Kunnen de uitgaven verlaagd worden? Welke uitgaven zijn zakelijk? Welke zijn privé? Kortom: je boekhouding moet op orde zijn. Wij kunnen je daarbij helpen. Plus Onderneemt! helpt je om je financiële situatie duidelijk in kaart te brengen.

Is er sprake van een crisis-situatie ? Dan heb je binnen 3 dagen een afspraak met ons!

Ook bij schulden kunnen we helpen. We inventariseren betalingsachterstanden en bekijken welke mogelijkheden er zijn om deze op te lossen. Samen met jou bespreken wij dit aan de hand van een Plan van Aanpak. Uitgangspunt hierbij is dat jij je onderneming kunt voortzetten, zonder de stress van de administratie of schulden.Voordat een schuldregeling mogelijk is, moeten inkomsten en uitgaven in balans zijn én blijven. Met budgetbeheer creëer je deze stabiele situatie. Kijk op deze pagina voor informatie over budgetbeheer.

Wil je weten hoe jij verder kunt met jouw onderneming? Bel of app naar 06-14953780 of mail naar advies@plus-onderneemt.nl voor meer informatie, het is gratis en geheel vrijblijvend. We helpen je graag!