Hand op de knip....

het is soms zo lastig!

Prioriteiten stellen in de uitgaven, reserveren voor belastingen of onvoorziene uitgaven, aanvragen van subsidies of toeslagen....niet iets waar iedereen even goed in is.

Plus Onderneemt! kan voor deze ondernemer budgetbeheer uitvoeren. Hierbij worden de inkomsten en uitgaven door Plus Onderneemt! beheerd. We maken samen afspraken over je budget. Plus Onderneemt! zorgt ervoor dat vaste lasten worden doorbetaald en jij ontvangt een week-of maandbedrag voor huishoudelijke uitgaven.
Hierdoor worden de vaste lasten op tijd betaald, wordt er gereserveerd voor bijvoorbeeld belastingen en zoeken wij uit waar je als ondernemer recht op hebt, in combinatie met je privé-situatie.

Uitgangspunt hierbij is dat jij kunt ondernemen omdat je weet dat alles goed geregeld is.
Bijkomend voordeel is dat budgetbeheer in je voordeel werkt als er schulden geregeld moeten worden. Je financiële situatie is dan immers stabiel en dat is een absolute voorwaarde om te worden toegelaten tot een schuldregeling.

Wil je weten wat er in jouw situatie mogelijk is? Bel of app naar 06-14953780 of mail naar advies@plus-onderneemt.nl voor meer informatie, het is gratis en geheel vrijblijvend. We helpen je graag!